Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos beton virágvályú

Termékeink segítenek a kertkialakításban, látványban gazdag környezetet tudunk létrehozni a segítségükkel. Egy jó ötlettel, némi ügyességgel és tetszetős dekorációval még szebbé és színesebbé varázsolhatjuk a környezetünket. A kő természetes anyag, aminek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez, remekül mutat a zöld környezetben. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


8 500 Ft‎ áfával

K358


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos beton virágvályú

 

Ez a virágvályú nagyon tartós és strapabíró termék, így remek választás a közterületek díszítéséhez. Termékeink minőségi kő zúzalékból és dán cementből készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagaslóan magas. Ezek a termékek nagyméretűek, ezért dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük. Az itt feltüntetet, ár a szürke gyöngy kavicsosra vonatkozik, a fehér zúzottköves más árban van. Megtalálható webáruházunkban.


Méretek

Hossza: 60

Magasság: 20

Szélessége: 21

Tömeg: 15

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektőlKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés