Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos beton virágvályú

Termékeink segítenek a kertkialakításban, látványban gazdag környezetet tudunk létrehozni a segítségükkel. Egy jó ötlettel, némi ügyességgel és tetszetős dekorációval még szebbé és színesebbé varázsolhatjuk a környezetünket. A kő természetes anyag, aminek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez, remekül mutat a zöld környezetben. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


15 000 Ft‎ áfával

K358

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos beton virágvályú

Ez a virágvályú nagyon tartós és strapabíró termék, így remek választás a közterületek díszítéséhez. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagaslóan magas. Ezek a termékek nagyméretűek, ezért dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük. Az itt feltüntetet, ár a szürke gyöngykavicsosra vonatkozik, a fehér zúzottköves más árban van. Megtalálható webáruházunkban.

Méretek

Hossza:       60 cm

Magasság:   20 cm

Szélessége:  21 cm

Tömeg:        15 kg

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés