Hírlevél

Keresés

Fehérköves beton virágvályú

Ezek a termékek rendkívül tartósak és strapabíróak, ezért remek választás a közterületek díszítéséhez. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagasló. Mivel nagyméretűek, ezért igen látványos környezetet lehet kialakítani a segítségükkel. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

 

Bővebb leírás


17 000 Ft‎ áfával

K359

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fehérköves beton virágvályú

Mivel ezek a termékek kő felhasználásával készültek, ezért nemcsak tartósak, hanem természetes anyagról lévén szó, remekül mutatnak a növények mellet, kiválóan beleillenek a zöld környezetbe.

Méretek

Hossza:       60 cm

Magasság:   20 cm

Szélessége:  21 cm

Tömeg:        15 kg

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés