Hírlevél

Keresés

Amfóra eladó

Amfora kaspó nem található Magyarországon tartósabb anyagból készítve. Tartósságát évtizedekben mérjük. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K534


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Amfóra eladó

Az amfóra virágtartót gyártjuk nagyobb méretben is, webáruházunkban megtalálhatja cikkszáma K1611. Az amfora kaspót mostanában a letisztultabb kert tulajdonosok előszeretettel választják. Fótok közt található színes változat megbeszélés alapján készítjük el. Vállalunk festést, antikozást. Természetesen az ár a fehér színűre vonatkozik nem a színesre.

Méretek:

Magasság: 39cm

Átmérő:    28cm

Tömeg:     24kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Belépés/regisztrációKeresés