Hírlevél

Keresés

Különleges kerti virágtartó kislány talicskával

Különleges kültéri virágtartóinkkal megváltoztathatja a környezetét. A kislány talicskával kerti dísz nem csak, hogy szép, de a talicska része kaspóként funkcionál. Virágokat ültessünk a talicska részbe és télen-nyáron csodás dísze lesz a kertjének, az udvarának vagy a teraszának. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Különleges kerti virágtartó kislány talicskával

A kiskertbe belépő látogató, a kert adottságait élvezni kívánó tulajdonos figyelmét, tekintetét irányítsuk a kis kert nagy tereire. Helyezzünk el a kertbe tekintetet vonzó műtárgyakat, legyen az egy esztétikus kis szökőkút, egy kis szobor, vagy egy szép cserépedény virággal. Ezek a szép tárgyak elvonják a figyelmet a kert méreteiről.

Méretek:

Magasság: 90cm

Tömeg: 100kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 Belépés/regisztrációKeresés