Hírlevél

Keresés

Füles kaspó rózsa motívummal

Kő virágtartók, köztéri virágtartók, oriás virágládák nagy választékban. Lakóparkok, cégek és intézmények figyelem! Az általunk forgalmazott kültéri termékek redkívül masszívak, ráadásul fagyállóak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Kő kaspó rózsa motívummal

A fotók között talál különböző színre antikolt változatot, melyet rendelésre készítünk el. Az antikolt ára 25.500.-Ft, megtalálhatja a színes figurák menüpont alatt.

Mivel az alapanyaga kő, ennek köszönhetően remekül illik a zöld környezetbe, kiválóan mutat a növényekkel együtt. Ajándékként is tökéletes választás, ez a kis alkotás mindig a megajándékozó személyére fog emlékeztetni.

Méretek:

Magasság: 51 cm

Tömeg: 40 kg

Átmérő: 41cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Webáruházunkban megrendelhető termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Belépés/regisztrációKeresés