Hírlevél

Keresés

Férfi szobor Római

Termékünkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk. Ezzel is szeretnénk a vásárlóink bizalmát elnyerni. Az új szobrunk méreteiből adódóan látványos és jelentős szerepet kap kertek, díszítéseként. Hazánkban ilyen méretű szobrokat ritkán lehet vásárolni.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


89 000 Ft‎ áfával

K2136


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Férfi szobor Római

Érdemes telephelyünkre ellátogatni nagy méretű szobrok és virágtartók táháza több ezer négyzetméteren. Női szobrok időtlen szépséget visznek be a kertünkbe. A növényeinkkel szembe ezek nem csak időszakosan díszítik a kertet, hanem az év minden napján megcsodálhatjuk őket, évszaktól függetlenül. Különleges látványosság kertünkben, ha a szobrot megvilágítjuk. Az új szobrunk most bevezető áron kapható.

Méretek:

Magasság: 150cm

Tömeg: 175kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés