Hírlevél

Keresés

Szobor ülő sellő lány kerti dísz

Kerti tavak szélére vagy a tóba talapzattal helyezve kiemelkedő dísz lehet. Akár egy sziklakertben, vagy előkertben a növények közzé egy dísz oszlopon elhelyezve is meghozza a hatását.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
15 500 Ft‎ áfával

K231


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szobor ülő sellő lány kerti dísz

Luxus kerti dísztárgy, mivel nem sok kertben találkozhat ezzel a különleges sellő lánnyal. Új termékünk csodás látványos dísze lehet kertjének. Ajánlom kerti tó köré helyezve, de akár egy teraszon vagy fürdőszobába helyezve meghozza a várt eredményt. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállóak.

Méretek:

Magasság: 57cm

Tömeg: 37kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336.Dunavarsány.Barátság.u.1.sz. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kérem, a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, vagy ha bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés