Hírlevél

Keresés

Mona vízhordó nő szobor 180cm

Az új szobor lenyűgöző látványt hozz a kertbe! A női szobor megvilágítva az esti órákban elhozza kertünkbe az igazi luxus környezetet. A szobrot vízköpőként is használhatjuk. Méretéből adódóan nem lehet nem észrevenni. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


129 000 Ft‎ áfával

K1333


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Mona vízhordó nő szobor 180cm

Termékünkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk. Ezzel is szeretnénk a vásárlóink bizalmát elnyerni. Érdemes telephelyünkre ellátogatni nagy méretű szobrok és virágtartók tárháza több ezer négyzetméteren.

Méretek:

Magasság:  185 cm

Tömeg:      190 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés