Hírlevél

Keresés

Szobor kalapos fiú

Bármilyen apró kertünk is legyen, egy kis fantáziával sokat kihozhatunk belőle! Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Helyezzünk el ezeket az ízléses kalapos fiukat a kertben, de ilyenkor ne a legfeltűnőbb helyekre gondoljunk! Például meglepő, aranyos és ízléses lehet egy thuja-sor elé helyezve, mint ahogy a fotókon is láthatjuk..

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


15 800 Ft‎ áfával

K232

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szobor kalapos fiú

Sajnos az oldalunkon szereplő fénykép nem adja vissza a termékünk igazi szépségét. Ezért érdemes ellátogatni telephelyünkre, ahol élőben megtekintheti a teljes kínálatunkat. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink, szobraink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállók, így az év 365 napjában díszei lesznek a kertnek.

Méretek:

Magasság: 70cm

Tömeg: 34kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés