Hírlevél

Keresés

Dávid szobor

A szobor kő zúzalékból készült, ezért időtálló. Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, közterületeken vagy vendéglátóhelyeken. A szobor megvilágítva és egy hozzá illő talapzaton a zöld környezet izgalmas középpontjává válhat.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


49 900 Ft‎ áfával

K240

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Dávid szobor

Szobor érdekessége, hogy alkotója, Michelangelo elfogadta a neki felajánlott tömböt és anélkül, hogy bármit is hozzátoldott volna, kifaragta belőle a már nevezett szobrot oly pontossággal, hogy még ma is látható a fején és az alapon a márvány régi kérge. Ezért a munkájáért négyszáz aranyat kapott és tizennyolc hónap alatt fejezte azt be.

Méretek:

Magasság: 120cm

Tömeg: 60kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés