Hírlevél

Keresés

Vénusz szobor lepellel

Ha van lehetősége, akkor használja ki és tegyen kertjébe egy ilyen kerti vénusz szobrot. A szobor látványát kiemelhetjük megvilágítással és talapzatra helyezéssel. Egy kerti szobor gyakran művészi alkotás is egyben, vizuális és esztétikai élményt nyújt gazdájának és vendégeinknek egyaránt.

Méretekért kattintson a bővebb gombra!

Bővebb leírás


19 900 Ft‎ áfával

K245

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Vénusz szobor lepellel

Mivel a kő természetes anyag, jól illeszkedik a zöld környezetbe és szinte minden növény mellet tetszetősen mutat. Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így télen-nyáron díszei lesznek a kertnek. A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 81cm

Tömeg:   24kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés