Hírlevél

Keresés

Női szobor kulacsos

Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Helyezzük el kis szobrunkat úgy, ahogy nagy kertekben szokás, azonban a nagy talapzat helyet választhat termékeink közt kis talapzatot is, és máris kész a luxus kerti disz! Kis kertjét mindenki meg fogja csodálni.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
19 500 Ft‎ áfával

K253

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Női szobor kulacsos

Látványos kis szobor, megvilágítva akár az esti órákban is gyönyörködhetünk benne. Igazi meghitt hangulatot teremt környezetünkben. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. A szobor fagyálló, így télen is nyugodtan kint hagyhatjuk. A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a Dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 75 cm

Tömeg: 29 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés