Hírlevél

Keresés

Virágtartó női szobor Róz

Ez a műalkotás nemcsak szemet gyönyörködtető, de praktikus is, hiszen oldalán egy gyönyörű virágtartó található. Ez a különleges darab akár kerti csobogóként is funkcionálhat, varázsolva egyedi hangulatot kertedbe.

Bővebb leírás


220 000 Ft‎ áfával

K2281

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Virágtartó női szobor Róz

Fagyálló kültéri természetének köszönhetően bármely évszakban színpompás díszként emelheted ki kerted szépségét. Fedezd fel, hogyan változtathatja ezt a szobrot a te kertedet még élvezetesebb hellyé! Kerted varázslatosabbá válhat azzal, hogy otthon helyezel el egy lenyűgöző női szobrot.


Méretek:

Magasság:           140 cm

Alapszélesség:            cm

Mélység:                    cm

Tömeg:                350 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés