Hírlevél

Keresés

Esernyős kisfiú szobor

Az esernyős kisfiú kerti szobor a zordabb napokra emlékeztet, mégis üde, lendületes, vidám, friss hangulatot teremt majd kertjébe. A kerti figurák fokozzák a kert hangulatát, díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudja elérni. A szobornak gyártottunk párt is, ami megtalálható a fotók közt és külön megvásárolható webáruházunkban a cikkszáma K50.

 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


7 900 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K49

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Esernyős kisfiú szobor

Mivel a kő természetes anyag, ezért jól beleillik a zöld környezetbe, gyakorlatilag minden növény mellet jól mutat. Szobraink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljesen ellenállnak. Mivel fagyállóak, így télre sem szükséges fedett helyre vinnünk. A kerti díszek kedves alakja soha nem megy ki a divatból, mindig lesznek olyan emberek, akiknek ez a kis kedves mese alak örömet okoz.

Méretek:
Magasság: 40cm
Tömeg: 8kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés