Hírlevél

Keresés

Esernyős kislány kerti szobor

Az esernyős kislány kerti szobor örök tavaszt idéz kertjében, még a téli napokon is. A szobornak gyártottunk párt is, ami megtalálható a fotók közt és külön megvásárolható webáruházunkban a cikkszáma K49. A kerti figurák fokozzák a kert hangulatát, díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudja elérni.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


7 900 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K50

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Esernyős kislány kerti szobor  

Ültessünk kis örökzöld növényt köré és meglátja télen is kerti szobrocska díszítő hatását. Mivel a kő természetes anyag, így jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállóak, így télen-nyáron a kertben lehetnek. A kerti díszek kedves alakja soha nem megy ki a divatból, mindig lesznek emberek, akiknek ez a kis kedves emberi alak örömet szerez majd.

Méretek:
Magasság: 40cm
Tömeg: 8kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés