Hírlevél

Keresés

Dekor iskoláknak, óvodáknak tanuló fiú

Elragadóan aranyos kerti szobrocska, különösen ajánljuk iskolák, óvodák, udvar vagy bejárat díszítéséhez. Mivel a szobrocska kőből készült, ezért teljesen ellenáll az idő viszontagságainak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
14 900 Ft‎ áfával

K489


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Dekor iskoláknak, óvodáknak tanuló fiú

A kerti szobor az ízlésedtől, valamint a házad és a kerted jellegétől függően lehet visszafogott, vagy épp lehengerlő, hagyományos stílusú, vagy épp absztrakt is. Ajándéknak is kitűnő választás, például anyák napjára vagy bármilyen alkalomra. Termékeink közt a párját is megtalálhatja a K505 kódszámon az  olvasó kislány szobrunk. Mivel természetes alapanyagból (kőből) készült, ezért gyönyörűen mutat a növények között vagy éppen mellet.

Méretek:

Magasság: 50cm

Tömeg: 26kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés