Hírlevél

Keresés

Óvodák, Iskolák részére kültéri dekoráció

Iskolák, óvodák, bölcsődék bejárati díszeként ajánljuk kedves gyermek figurás látványos szobrainkat. Termékeink egyedülállók Magyarországon. Kőből készültek, ezért teljes mértékben ellent áll az idő viszontagságainak. Fagyállóak, így ezek a szobrok egész évben a szabadban lehetnek!

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K545


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Óvodák, Iskolák részére kültéri dekoráció

Sokan és sokszor foglalkoztak (elsősorban pedagógusok, pszichológusok) azzal, hogy az óvodai évek, az itt zajló tevékenységek, az első közösséggel kiépített kapcsolatok kihatnak személyiségünk fejlődésére, egész életünkre. Többek között ezért kell megkülönböztetett figyelemmel, kiemelten kezelni ezt a területet. Fontossággal bír már az épület, a bejárati rész kinézete is. Ezért cégünk ajánlja iskolák és óvodák díszítéseként ezeket az aranyos kőszobrokat, melyek kedves gyermek alakzatokat formáznak. Ajándéknak is kitűnő választás, például anyák napjára vagy bármilyen alkalomra. Termékeink közt a párját is megtalálhatja a K490 kódszámon az kislány kutyussal szobrunk.

Méretek:

Magasság: 45cm

Tömeg: 24kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Belépés/regisztrációKeresés