Hírlevél

Keresés

Különleges virágtartó fiú

Újra divatba jöttek a kerti dísz szobrok és kerti törpék! A szobor virágtartóval is rendelkezi, mellyel különösen széppé varázsolhatja a kertjét. A legújabb dekorációs termékünk. A szobrok kőből készülnek ezért tartósak és teljes mértékben fagyállók.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


26 000 Ft‎ áfával

K563

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Különleges virágtartó fiú

Látogasson el a Flora -Garden dunavarsányi telephelyére, hiszen itt mindent megtalálhat, amire kertjében vagy a háza körül szüksége lehet, hogy növényeinek megfelelő helyet találjon. Ízelítő a kínálatunkból: különleges kerti szobrok, kerti virágtartók, közterületek díszítéséhez egyedi virágládák, különleges szobrok, grillezők, kerti kutak, csobogók.

Méretek:

Magasság: 74 cm

Tömeg:     30 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés