Hírlevél

Keresés

Kerti figura fekvő könyves fiú

Sokan és sokszor foglalkoztak elsősorban pedagógusok és pszichológusok azzal, hogy az óvodai évek, az első közösséggel kiépített kapcsolatok kihatnak személyiségünk fejlődésére, így az egész életünkre. Fontossággal bír már az épület, a bejárati rész kinézete is. Ezért cégünk ajánlja iskolák, óvodák díszítéseként nagyon aranyos kőszobrainkat, melyek kedves gyermek alakzatokat formáznak.

Bővebb leírás


17 500 Ft‎ áfával

K620


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Vidám kerti figura fekvő könyves fiú

Vidám kerti figura a fekvő könyves fiú. Dekorációnak ajánljuk, Iskolák, óvodák vagy bölcsődék bejáratához. A kedves gyermek figuráink és szobraink kellőképpen figyelemfelkeltők a szülők és a gyermekek számára egyaránt. Termékeink egyedülállók Magyarországon. Kőből készültek, ezért teljes mértékben ellent áll az idő viszontagságainak. Fagyállók!

Méretek:

Szélesség: 26cm

Magasság: 30cm

Hossza: 58cm

Tömeg: 25kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés