Hírlevél

Keresés

Kerti dekoráció szürke gém

Nagyon szép alkotás, gyönyörű a kidolgozása és a méretéből adódóan látványában, megjelenésében nagyon dekoratív kerti tó szélére helyezve, egy fa tövében, de akárhova tehetjük a figyelem központja lesz. Kérem, tekintse meg színes változatát is a színes figurák menüpontban. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


32 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K151

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti dekoráció szürke gém

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállók, így télen is díszei lesznek a kertnek. Kertünket egy kis ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk.

Méretek:
Magasság: 90 cm
Tömeg:      66 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés