Hírlevél

Keresés

Különleges kert dekoráció troll gömbön

Mivel a kő természetes anyag, ezért kiválóan illeszkedik a zöld környezetben, remekül mutat a növények között. Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért télen is díszei lesznek a kertnek.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


19 500 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K154

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Különleges kert dekoráció troll gömbön

Különleges kert dekoráció troll gömbön kerti figuránk fiatalok közkedvelt kerti dísze. Kidolgozása nagyon szép nem mindennapi látvány nyújt a kertben akár lakás díszként, vicces ajándékként, vagy kerítés tetejére díszítésként ajánljuk. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megvásárolhatóak a webáruházunkból‎.

Méretek:
Magasság: 48cm
Átmérő:    18cm
Tömeg:     20kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés