Hírlevél

Keresés

Különleges kert dekoráció troll gömbön

Mivel a kő természetes anyag, ezért kiválóan illeszkedik a zöld környezetben, remekül mutat a növények között. Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért télen is díszei lesznek a kertnek.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


19 500 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K154

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Különleges kert dekoráció troll gömbön

Különleges kert dekoráció troll gömbön kerti figuránk fiatalok közkedvelt kerti dísze. Kidolgozása nagyon szép nem mindennapi látvány nyújt a kertben akár lakás díszként, vicces ajándékként, vagy kerítés tetejére díszítésként ajánljuk. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megvásárolhatóak a webáruházunkból‎.

Méretek:
Magasság: 48 cm
Átmérő:    18 cm
Tömeg:     20 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés