Hírlevél

Welcome malac kerti dísz

A welcome malac kerti figura minden kert hangulatos, kedves és humoros dísze lesz. Mindenkit jókedvre derít az aranyos malacka forma welcom táblát szorongatva. Húsbolt dekorációként  a bejáratban ez a figura várja a vásárlókat. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
9 900 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K1513

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Welcome malac kerti dísz

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért állandó díszei lesznek a kertnek. Belső terek mellett érdemes a külső dekorációra is időt szakítanunk, hiszen sokkal kellemesebbé tehetjük általa a környezetünket. Ehhez pedig nincs is olyan sok dologra szükségünk csak egy Welcome malac üdvözlő szoborra.

Méretek:

Magasság: 35cm
Tömeg: 13kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés