Hírlevél

Keresés

Teknőc aranyos kerti dísz

A Feng Shui szerint a teknős szimbólum jelentése: A hosszú egészséges életet, a bölcsességet, a szerencsét, a kitartást egyaránt jelképezi. Minden formában és módon ajánlott.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás

Akció Akció!
5 900 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K166

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Teknőc aranyos kerti dísz

Tökéletes díszítése lehet teraszoknak, sziklakerteknek. Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért állandó díszei lesznek kertjének, otthonának. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:
Magasság:  12 cm
Tömeg:        5 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés