Hírlevél

Keresés

Nászajándék galambpár

Ez a galambpár kerti figura funkcionál kerti vízköpőként, csobogó feltétként, szökőkút feltétként, de tökéletes dekoráció esküvők díszítéseként, vagy nászajándékként. Kérem, nézze meg galambos szökőkútjainkat és csobogóinkat.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


17 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K178

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Nászajándék galambpár

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért állandó díszei lesznek a kertnek. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a Dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:
Magasság: 35cm
Tömeg:     13kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés