Hírlevél

Keresés

Dinoszaurusz

Közkedvelt kerti figuránk a dinoszaurusz. A kerti dísz a gyerekek kedvence. Anyukák elmondása szerint a gyerekekkel együtt kifestik, nagyon kreatív időtöltés, és ha kész együtt elhelyezik a kertben így mindig szívesen nézegetik a gyerekek a kertben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
9 900 Ft‎ áfával

K2146


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Dinoszaurusz

A mesevilág a gyermekek különleges látásmódja. Ez a kedves dinoszaurusz figura elhozza a kertetekbe, teraszotokra, a mesés hangulatot. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók.

Méretek:

Magasság: 38cm

Tömeg:     14kg

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés