Hírlevél

Keresés

Kerti törpe ültetős

A kerti, figurák fokozzák a kert hangulatát, díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudjuk elérni. Télen, nyáron díszíthetik a kertjüket kedves bájos manóval. A méretekért és bővebb információkért görgessen lejjebb.

Bővebb leírás

Akció Akció!
16 800 Ft‎ áfával

K2119


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti törpe ültetős

Különleges kedves figura. Ültető résszel, rendelkezik ezért különleges virágtartóként is funkciónál. Új termékünk máris közkedvelt a vásárlók körében. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Méretek:

Magasság: 50 cm

Tömeg: 18 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság utca 1.szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066



Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció



Keresés