Hírlevél

Keresés

Kerti kobold szobor

Örömmel mutatjuk be neked legújabb kerti dekorációinkat, az egyedi és vicces kerti koboldunkat! Ezek a koboldok valódi kerti szórakozást hoznak majd az otthonodba. Időjárás álló, fagyálló termékek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


48 000 Ft‎ áfával

K2409

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti kobold szobor

A kertek és udvarok varázslatos helyek, ahol az ember és a természet találkozik. Mindannyian élvezzük a virágok szépségét, a friss levegőt és az éneklő madarak hangját. Azonban mi lehetne még csodálatosabbá és mesésebbé tenni ezeket a helyeket? Egy kerti kobold szoborral, amely a képzeletünket is megmozgatja.

Méretek:

Magasság:   80 cm

Tömeg:       42 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés