Hírlevél

Keresés

Mantikór oroszlán szobor

A mantikór szobor, melyet webáruházunkban kínálunk, valódi műalkotás. Kézművesek készítették gondosan válogatott anyagokból, hogy minden részletében megőrizzék a mantikór félelmetes jellegét. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


39 000 Ft‎ áfával

K2420

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Mantikór oroszlán szobor

A mantikór egyike a legizgalmasabb és legfélelmetesebb misztikus lényeknek a történelem során. Gyökerei a perzsa mitológiában találhatók meg, és az évszázadok során számos kultúra vette át saját mitológiájában. A mantikór egy lélegzetelállító kombinációja a sárkánynak, az oroszlánnak és az embernek, ami különleges és megfoghatatlan erejét szimbolizálja. Erős és hatalmas lényként a mantikór mindig is az emberi képzeletet izgatta, és most ezt a misztikus erőt hozzuk el Önnek egy lenyűgöző szobor formájában.

Méretek:

Magasság:   38 cm

Tömeg:       32 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés