Hírlevél

Keresés

Teknős tavi dísz figura

A Feng Shui szerint hosszú egészséges életet, a bölcsességet, a szerencsét, a kitartást egyaránt jelképezi a teknősbéka. Minden formában és módon ajánlott. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Bővebb leírás

Akció Akció!
4 700 Ft‎ áfával

K261

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Teknős tavi dísz figura

Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók, így örökös díszei lesznek a kertjének. A kerti figurák, tavi díszek fokozzák a kert hangulatát. Díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudja elérni a környezetében. Érdekes és figyelemfelkeltő dísze lesz. A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetőek online a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a Dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság:  9 cm

Tömeg:      2 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés