Hírlevél

Keresés

Kőszobor kobra kígyó

Keresed a kertedbe a megfelelő figurákat, vagy szobrot? Akkor ne a gép élőt ülj! Gyere és nézd meg a hatalmas áruválasztékunkat. Sokféle kerti dísz, kültéri kaspók, virágtartók, szokatlan kerti szobrok, és minden, ami a kertbe kellhet kerti grillek, kerti játszóházak, faházak, hintaágyak.

Méretekért és további információkért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K483


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kőszobor kobra kígyó

Kerti szobrokat, figurákat használhatja a kertje hangulatának fokozására, legyen az hóbortos, klasszikusan elegáns vagy vicces, de ezeknek tükrözniük kell a házigazda ízlését. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos.

Mivel termékünk műkőből készült, így kiválóan mutat a zöld környezetben, ráadásul időtálló.

Méretek:

Magasság: 26cm

Alap méret: 17x22 cm

Tömeg: 3 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Belépés/regisztrációKeresés