Hírlevél

Keresés

Kerti kőszobor Liba

Különböző növényeket, köveket és kerti kiegészítőket úgy kell tudni elrendezni, hogy az lelki egyensúlyt teremtsen a benne lakó emberekben, hisz minden növény és tárgy más és más hatással van ránk. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás

Akció Akció!
9 500 Ft‎ áfával

K510


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti kőszobor Liba

Miért ne érezhetnénk úgy magunkat a kertünkben, mintha a béke szigetén üdülnénk? Hozzunk létre egy mediterrán kertet, csupa szárazságtűrő növénnyel dekorálva, szellős terasszal, kényelmes ülőgarnitúrával. A termékeink az alapanyaguknak köszönhetően nagyon tartósak és strapabíróak, ráadásul teljesen fagyállóak, a minőségben biztosan nem fog csalódni.

Méretek

Magasság: 43cm

Tömege:    10kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés