Hírlevél

Keresés

Kerti japán lámpás

Nagyon szép kerti kő lámpás mely műkőből készült. Az időtállósága kiemelkedően magas, bírja a telet, a forróságot, és a szél sem fújja el egykönnyen. A teraszon, kerti pihenőn kívül a kertünk több pontján is helyezhetünk el világítótesteket, szinte csak a fantáziánk szabhat határt. Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..


Bővebb leírás


49 500 Ft‎ áfával

K318


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti japán lámpás

A kerti lámpás ára a fehér antikra vonatkozik, a színes terméket megrendelésre készítjük. Antikált színezet vázák, oszlopok, figurák és kerti szobrok széles kínálatával várjuk leendő vásárlóinkat! A japánkertbéli kőlámpás az emberi jelenlétet szimbolizálja. A kőlámpásokat leggyakrabban a víz mellé helyezik, ezeknek azonban nem világító, hanem összekötő funkciója van, és a kettő a tó és lámpa együtt jelképezi a jint és a jangot, vagyis a tűz és víz hagyományosan férfias, illetve nőies jellegét.

Méretek:

Magassága: 136cm

Tömeg: 125kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés