Hírlevél

Keresés

Oszlop díszes figurás kicsi

Keleti mintás díszes kő oszlop. Szobrok és virágtartók kiemeléséhez dekoratív és különleges megoldás. Termékeink kő alapanyagból készülnek, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, így télen-nyáron kint lehetnek a szabadban.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


Bővebb leírás


14 200 Ft‎ áfával

K209


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Oszlop díszes figurás kicsi

Helyezünk talapzatra, oszlopokra szobrokat, vázákat s egyéb különálló, dekoratív rendeltetésű tárgyakat. Kellő képen meghozza hatását egy szobor vagy egy gyönyörű virágtartót elhelyezésével. A kert különböző részein elhelyezett díszek nemcsak érdekessé tesznek egy kertet, hanem életet is visznek bele. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎ vagy látogasson el személyesen dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

 

Méretek:

Magasság: 47

Tömeg: 22Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés