Díszoszlopok motívumos

Nagyon díszes szép motívumos oszlop. Már az ókorban a kertek egyik legdíszesebb elemének számított a kertben elhelyezett dísz oszlop és díszszobor. A görög és római művészek illetve a középkorban a reneszánsz szobrász zsenik a szobrok elhelyezésére és kiemelésére is külön figyelmet fordítottak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


13 900 Ft‎ áfával

K210

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Díszoszlopok fiú motívumos oszlop 

Vendéglátóhelyek, belső terek, kertek, teraszok szebbé tételéhez ajánljuk. Mivel a díszoszlopok kő alapanyagból készülnek, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért szemben a növényekkel, nem csak időszakos díszei lesznek a kertjének. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 75

Tömeg: 28Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció