Hírlevél

Keresés

Díszoszlopok motívumos

Nagyon díszes szép motívumos oszlop. Már az ókorban a kertek egyik legdíszesebb elemének számított a kertben elhelyezett dísz oszlop és díszszobor. A görög és római művészek illetve a középkorban a reneszánsz szobrász zsenik a szobrok elhelyezésére és kiemelésére is külön figyelmet fordítottak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


18 000 Ft‎ áfával

K210


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Díszoszlopok fiú motívumos oszlop 

Vendéglátóhelyek, belső terek, kertek, teraszok szebbé tételéhez ajánljuk. Mivel a díszoszlopok kő alapanyagból készülnek, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért szemben a növényekkel, nem csak időszakos díszei lesznek a kertjének. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el a dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 76cm

Tömeg:   31kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés