Hírlevél

Keresés

Udvari dísz kő toboz

Termékeink kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenálló, fagyálló. Halásztelki telephelyükre érdemes ellátogatni választékunk kimeríthetetlen. Nagyon exkluzív megjelenést kölcsönöz kertjében, a kerítés oszlopaira helyezve. Az új díszmakk egyedi nem sorozatgyártás.

Méretekért kattintson a bővebb leírásra!

Bővebb leírás


24 900 Ft‎ áfával

K2140


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Udvari dísz kő toboz

Kő kerítéseken kifejezetten szépen mutat egy ilyen oszlopdísz. Maximálisan ellenállnak a kültéri időjárásnak, napsugárzásnak.  Termékeink nagyon tartósak és strapabíróak.

Kerítés oszlop díszítő elemek a webáruházunkban megrendelhető.

Méretek:

Magasság:   cm

Talp méret: cm

Tömeg: 36kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés