Hírlevél

Keresés

Díszoszlop

Praktikus kis kertekbe, erkélyekre akár lakásokba, igen dekoratív és ügyes megoldás lehet. Kis szobrok kis virágtartók ráhelyezésével kiemeli a dísztárgyakat. Termékeink között talál kis szobrokat, amik nagyon illenek hozzá. Kérem, hogy tekintse meg a fényképeken.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


Bővebb leírás

Díszoszlop

Helyezünk talapzatra, oszlopokra szobrokat, virág kaspót s egyéb különálló, dekoratív rendeltetésű tárgyakat. Kellő képen meghozza hatását egy szobor vagy egy gyönyörű virágtartó elhelyezésével. Termékeink kő alapanyagból készülnek, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, a növényekkel szemben ezek, nem időszakos díszei lesznek a kertjének. Tekintse meg virágtartóinkat, dísz figuráinkat, szobrainkat, melyek között biztos talál az oszlophoz illő darabot.

Méretek:

Magasság: 50cm

Méret:      25x25cm

Tömeg:     51kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Belépés/regisztrációKeresés