Hírlevél

Keresés

Kerítés dísz nagy makk

Nagyon szép oszlop dísz. Házak, kapuk, kerítések, korlátok tetejére helyezve igen dekoratív megjelenést kölcsönöz környezetében. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


13 500 Ft‎ áfával

K381

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerítés dísz nagy makk

Kertünket ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk. Határt csak a képzeletünk szab! Mivel a termékünk természetes alapanyagból (kőből) készült, ennek köszönhetően nem csak tetszetős, de nagyon tartós és strapabíró is egyben, ezért hosszú évek múltán sem fog megrepedezni, letöredezni. A minőségben egész biztos, hogy nem fog csalódni!

Méretek:

Magasság: 32 cm

Tömeg:     14 kg

Talap:       19x19 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés