Hírlevél

Szárnyas angyalka szobor

Kiemelten szép szobor, a legújabb termékünk egyike, amiből nem sok érkezet, ezért ne gondolkodjon, rendelje meg, nem fog csalódni, termékünk gyönyörű. Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

 

Bővebb leírás


5 900 Ft‎ áfával

K1510


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szárnyas angyalka szobor

Dekorálhatja karácsonykor otthonát, esetleg szerette síremlékét, vagy kertje egyik meghitt helységét a szárnyas angyalka szoborral. Termékünk kőből készült, ezért jól tűri az idő viszontagságait és teljesen fagyálló. Mivel a kő természetes anyag, így ez a szobor jól fog mutatni a zöld környezetben. Látogasson el kőkereskedésünkbe, ahol több ezer szépséges szobor közül válogathat személyesen.

Méretek:

Magasság: 16 cm

Tömeg: 4kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés