Hírlevél

Keresés

Angyal dekoráció

Kerti dísztárgy időt-álló megoldások közé tartozik ez a kis angyalka figura kő zúzalékból készült ezért teljesen ellenáll az idő viszontagságainak. Fagyálló. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!
Bővebb leírás


12 900 Ft‎ áfával

K286


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Angyal dekoráció

Akár beltérben vagy kültérben is díszítheti vele otthonát. Sokan sírkődíszítésre, karácsonykor üzletdíszítésre, kerti dísznek, használják ezt a szobrot. Ajánlom előkertek, teraszok, temetők, lakások, díszítéseként. Figyelem ne felejtsük el a karácsonyi dekorációként is tökéletes nagyon látványos a karácsonyfa alá helyezve egyedi díszítést érhetünk el.

Méretek

Magasság:40cm

Tömeg: 24kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés