Hírlevél

Keresés

Angyal dekoráció

Kerti dísztárgy időt-álló megoldások közé tartozik ez a kis angyalka figura kő zúzalékból készült ezért teljesen ellenáll az idő viszontagságainak. Fagyálló. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!
Bővebb leírás


15 900 Ft‎ áfával

K286

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Angyal dekoráció

Akár beltérben vagy kültérben is díszítheti vele otthonát. Sokan sírkődíszítésre, karácsonykor üzletdíszítésre, kerti dísznek, használják ezt a szobrot. Ajánlom előkertek, teraszok, temetők, lakások, díszítéseként. Figyelem ne felejtsük el a karácsonyi dekorációként is tökéletes nagyon látványos a karácsonyfa alá helyezve egyedi díszítést érhetünk el.

Méretek

Magasság:40cm

Tömeg: 24kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés