Hírlevél

Keresés

Kültéri dekoráció angyal kőből

Dunavarsányi telephelyén különleges karácsonyi dekorációs angyal szobrokból válogathat. Tegyen egy ilyen látványos szobrocskát otthonába, üzletébe, udvarára vagy akár a karácsonyfa alá.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Leárazás!
5 500 Ft‎ áfával

7 500 Ft‎ áfával

K733


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kültéri dekoráció angyal kőből

Kültéri dekorációs dísztárgy időt-álló megoldások közé tartozik, mivel a kis angyalka figura kő zúzalékból készült, ezért teljesen ellenáll az idő viszontagságainak. Természetes alapanyagról lévén szó, remekül mutat a növények között. Fagyálló, ami egy karácsonyi dísznél nem utolsó szempont. Rendelhető antikolt és fehér változatban is, a fényképek mappában megtalálhatja mind a kettő változatott.

Méretek:

Magasság: 26cm

Tömeg: 6kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés