Hírlevél

Keresés

Buddha szobor gazdagságot hozó

A feje fölött aranytömböt (hajót) tartó Buddha a gazdagságot és sikert jelképezi. A hajó (Yuen Pao) formájú aranyrúd a gazdag kínaiak fizetőeszköze volt. Látványos a kertben vagy otthonában elhelyezve. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


14 500 Ft‎ áfával

K2156


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Buddha szobor gazdagságot hozó

Szerencsére, gazdagságra és jólétre vágyik? Van megoldás!:-) A pocakos Buddha szobor most segíthet Önnek a siker elérésében. Nincs más teendője, csak minden nap megsimogatni a pocakos Buddha szobor hasát. Jöjjön, el telephelyünkre válogasson Buddha szobrainkból!

Méretek:

Magasság:  41 cm

Tömeg:       8 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés