Hírlevél

Keresés

Buddha álló szobor

A Jólét, bőség, vidámság és jószerencse Buddhájának ábrázolása. Elsősorban Kínában terjedt el. Kopasz, nagy hasa a gazdagság és a tekintély jele, gyakran zsákot is fog, amiben a kincseit hozza.  Hogyha megsimogatják a fejét, vagy a hasát, azzal bevonzhatók a jó energiák. Méretekért és bővebb leírásért görgessen lejjebb.

Bővebb leírás


18 700 Ft‎ áfával

K2168


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Buddha álló szobor

Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.A Buddha szobrok az élet minden területén szerencsét hoznak. Egy Buddha szobor kiváló ajándék lehet olyanok számára, akik a buddhizmus követői, vagy szoktak meditálni, esetleg kellemesnek tartják a Buddha szobor kisugárzását. Buddha szobor elhelyezésére ajánlom a fotón látható talapzatot. A szobor kiemelését látványosan megoldhatjuk talapzatokkal és dísz oszlopokkal külön menüpontban megtalálható kínálatunk.

Méretek:

Magasság: 40cm

Szélesség: cm

Tömeg:     20kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés