Hírlevél

Keresés

Buddha szobor nagy

A Buddha szobrok az élet minden területén szerencsét hoznak. Zsákos Buddhát arra a helyre helyezzük, ahol gondjaink vannak. A gyermekekkel körülvett Buddha gyermekáldásban hozhat szerencsét. A kínai pénzeket tartó Buddha gazdagság területén hoz szerencsét. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K565


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Buddha szobor nagy

Műkőből készült, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenáll, fagyálló. A Buddha-szobor nemcsak szellemi erőt sugároz, hanem szerencsét is hoz. Nagyon sokféle változata ismert. A leghíresebb a nevető Buddha. Úgy kell elhelyezni, hogy a tulajdonosa bármerre tartózkodik a helyiségben, a szobor felé nézzen. Az egészséges, szép szobanövények, fácskák erősítik a pozitív energiát, a lakás bármely területén elhelyezhetők. A vágott virág, a kiszáradt cserepes növény elszívja a pozitív energiát, tehát jobb kidobni.

Méretek:

Magasság: 54cm

Tömeg: 29kg

Méret: 32x26

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Belépés/regisztrációKeresés