Hírlevél

Kerti csobogó norton kutas lány

A víznek nemcsak a látványa lazít el, a vízcsobogás megnyugtatja az idegrendszert, és teljessé teszi a zöldben eltöltött idő élményét. Ezért ha még nincs, válaszunk csobogót a kertünkbe. Nem kell hozzá sok idő, csak pár perc, hogy kiválassza oldalunkon a kertjébe való darabot.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


34 200 Ft‎ áfával

K194

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti csobogó norton kutas lány

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kerti dísz termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállóak, így nem kell télre fedett helyre vinni. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

 

Méretek:

Magasság: 84 cm

Tömeg: 89

 

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés