Hírlevél

Keresés

Vízköpő fürtös fiú

A vízköpőket, tavi kiegészítőként, vagy önálló dekoratív elemként is felhasználhatjuk. Ezek a tárgyak a vízköpő elnevezést kapták, mert a figurák száján vagy más részén keresztül távozik a víz. A legkisebb tavakhoz is találunk méretben, stílusban megfelelő figurákat, ugyanakkor szép példáit láthatjuk annak, hogy termetes vízköpőkkel díszítenek köztéri medencéket és tavakat is.

Bővebb leírás


12 000 Ft‎ áfával

K629

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Vízköpő fürtös fiú

Termékeink kőből készülnek, ezért nagyon tartósak és teljes mértékben fagyállóak. Ezek a szobrok ellenállnak az idő viszontagságainak. Nagyon dekoratívak a kertben elhelyezet vízköpő figurák, emelheti velük kertje látványát, színvonalát.

Méretek:

Magasság: 50cm

Tömeg:     22kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés