Hírlevél

Keresés

Nagy macska szobor dekoráció

A kerti figurák fokozzák a kert hangulatát. A díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudja elérni. A Feng Shui szerint a macska szimbólum jelentése az alkalmazkodóképesség, a békés nyugalom szimbóluma.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
18 500 Ft‎ áfával

K201

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Nagy macska szobor dekoráció

Bárhová tehetjük, titokzatos, mágikus erőt tulajdonítanak neki. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így télre sem szükséges fedett helyre vinni. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megvásárolhatóak a webáruházunkból‎, vagy dunavarsányi kőkereskedésünkből, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Mérete:

Magassága: 42 cm

Tömege:     28 kg

 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

 

Házhozszállítás

 

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés