Hírlevél

Keresés

Macska, cica, kerti dísz szobrok

A kerti figurák fokozzák a kert hangulatát, díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudja elérni. A kerti szobor érdekes és figyelemfelkeltő dísze lesz sziklakertjének, vagy kisebb halmon található virágoskertjének, de akár egy fa tövében is elhelyezhető.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


8 900 Ft‎ áfával

K202

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Macska, cica, kerti dísz szobrok

A Feng Shui szerint a macska szimbólum jelentése az alkalmazkodóképesség, a békés nyugalom. Bárhová tehetjük, titokzatos, mágikus erőt tulajdonítanak neki. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így sok növénnyel ellentétben nem csak időszakos díszei lesznek a kertnek. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megvásárolhatóak a webáruházunkból‎, vagy személyesen a dunavarsányi kőkereskedésünkben, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Mérete:

Magassága: 22 cm

Tömeg:       14 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés