Hírlevél

Keresés

Ülő farkaskutya szobor

Közkedvelt kerti dísz, a kő kutya figuránk nagyon szép kidolgozású. Ajánlom kertekbe, teraszokra, bejáratokhoz stb. Mérete és kidolgozása miatt nagyon látványos darab...

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


32 800 Ft‎ áfával

K238

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Ülő farkaskutya szobor

Kerti szobrokat, figurákat használhatja a kertje hangulatának fokozására, legyen az hóbortos, klasszikusan elegáns vagy vicces, de ezeknek tükrözniük kell a házigazda ízlését. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért örökös díszei lesznek a kertnek. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Méretek:

Magasság: 70cm

Tömeg: 80kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés