Hírlevél

Keresés

Yorkshire terrier kőszobor kerti dísz

Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Ismerősöd szeretne egy kis kutyát? Vicceld meg kedves ajándéktárgyunkkal, szobor kiskutyánk nagyon aranyos kerti dísznek, ajándéknak, vagy vicces meglepetésnek. :-)

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


9 900 Ft‎ áfával

K507

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Yorkshire terrier kőszobor kerti dísz 

Ajándéktárgyainkkal különleges meglepetéseket okozhat szeretteinek. Termékeink közt megtalálható minden törzsfogalom, akár egy nászajándéknak valló szökőkút, akár születésnapi ajándékként különleges szobrok, humoros kerti figuránk, vagy éppen különleges virágtartók! 

Méretek:

Magasság: 25 cm

Hosszúság: 37cm

Tömeg: 13 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés