Hírlevél

Keresés

Kerti madáritató harangvirág fiú

Ha szeretné kertjét vagy udvarát varázslatossá tenni, és közben gondoskodni a madarakról, ne hagyja ki ezt a díszített nagy madáritatót. Ez a termék nemcsak a kertészeket, de a meséket kedvelőket is elbűvöli majd. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


24 800 Ft‎ áfával

K2414

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti madáritató harangvirág fiú

A kertek és udvarok varázslatos helyek, ahol az ember és a természet találkozik. Mindannyian élvezzük a virágok szépségét, a friss levegőt és az éneklő madarak hangját. Azonban mi lehetne még csodálatosabbá és mesésebbé tenni ezeket a helyeket? Egy díszített nagy madáritatóval, amely nemcsak a madarakat csalogatja, hanem a képzeletünket is megmozgatja.

Méretek:

Magasság:   46 cm

Tömeg:       17 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés